Dakwerken Bruneel
Zink- en asfaltwerken - Pannen - Leien -
Vernieuwen van alle daken
Dakwerken Bruneel
Lieven Claus
Kouterstraat 56
8650 Merkem
GSM : 0478 / 33 13 10
Tel : 051 54 40 63
Fax : 051 54 40 64
lieven@dakwerkenbruneel.be
BTW : BE 432.907.238

Erkend Powerroof plaatser

Dakwerken

Dakwerken Bruneel  heeft een  jarenlange ervaring en expertise in de renovatie van daken. We voeren uw volledig renovatieproject uit met de grootste zorg en nauwkeurigheid.

Wij komen graag bij U ter plaatse en zijn steeds bereidt om U vrijblijvend een offerte te bezorgen.

Wij kunnen U tevens het nodige advies bezorgen voor het aanvragen van premies.


Dakwerken Bruneel voert uw volledig nieuwbouwproject uit met de grootste zorg en nauwkeurigheid, dit in samenspraak met architect en bouwheer.

Wij komen graag bij U ter plaatse voor deskundig advies om uw project te doen welslagen, en zijn steeds bereidt om U vrijblijvend een offerte te bezorgen.


Dakwerken Bruneel  staat tevens ook in, indien gewenst voor het uitvoeren van uw hout- en schrijnwerk.


 


Dakwerken Bruneel verzorgt diverse uitvoeringen van roofing en EPDM dakwerken voor zowel renovatie (vervanging of verbetering), nieuwbouwprojecten met of zonder isolatie voor zowel woning - bedrijfs- kantoorgebouwen en appartementsbouw.

Tevens staan wij ook in voor het plaatsen van verluchtingskokers , verlichtingskoepels , ...


Dakwerken Bruneel staat niet alleen in voor dakbedekking en het plaatsen of vervangen  van dakramen, maar ook voor de vakkundige afwerking van lood-, koper- en zinkwerken.

Klik op meer info voor een overzicht van de verschillen tussen de producten.


Bent u op zoek naar geschikte dakisolatie? Wij hebben al vele jaren ervaring in het isoleren van alle type daken. Wij maken gebruik van diverse isolatieproducten om de energieverliezen uit te schaken.

Wij zorgen ook voor de aanvraag van premies en verschaffen U hierover de nodige uitleg en aanvraagformulieren.


Zie bij meer info wat voorbeelden van mogelijkse isolatieproducten.


We leveren al vele jaren hoogwaardige gevelbekleding in vezelcement, hout en trespa. Bij meer info vindt u enkele voorbeelden van de producten die we aanbieden.
Jarenlange ervaring en garantie op een perfecte afwerking van uw gevel of schoorsteen.Wij staan ook in voor specifieke projecten zoals het vernieuwen van daken van duivenhokken. Dit zorgt voor een betere luchtkwaliteit en circulatie in de hokken en helpt mee aan een betere vluchtprestatie van de duiven.